Bra hudvård från Clarins – Min recension om Clarins handkräm och rengöring

Clarins
Blogg

Torra händer? Fnasiga händer? Röda händer? Vinterns kalla luft bidrar till flera dåliga effekter på våra känsliga händer. Oavsett din hudtyp, så är det ofta den känsliga huden på händerna som tar stryk under årets kalla månader. Den bästa kuren för att bygga upp huden startar inifrån med rätt kost och mycket vatten, men även hudens yta måste få stöttning under vinter. Därför är en handkräm A & O!

Jag har äntligen hittat en riktigt bra handkräm för torra händer. Under de senaste åren har jag testat flera handkrämer från olika märken och alltid blivit lika besviken på handkrämer som inte tränger ned i huden och återfuktar, eller de handkrämer som lägger sig som ett fettigt lager ovanpå huden. Jag har alltid gillat Clarins produkter och bestämde mig därför att testa deras handkrämer.

Jag valde att beställa hem Clarins Hand & Nail Treatment Cream handkräm. Jag märkte direkt att handkrämen torkar snabbt in i huden utan att lämna feta märken på kläder eller ytor. Storleken på Clarins handkräm är också perfekt. Den 100 ml förpackningen går perfekt att ha i handväskan eller i handbagaget när man flyger. Clarins handkräm stärker även naglarna, vilket har gett mina naglar mer motståndskraft. Doften på Clarins handkräm är fräsch och tar inte över. Handkrämen återfuktar och skyddar händerna mot de sprickorna som kan uppstå i händerna under vintern. Clarins handkräm ger händerna en totalbehandling, från fingertopparna och naglarna ändå upp till handlederna.

Till min mamma har jag även gett Clarins Super Restorative Hand Cream, vilket är en perfekt handkräm för åldrande händer. Clarins handkräm reducerar ålderstecken, som åldersfläckar och har en påfyllande och utjämnande funktion. Formulan i Clarins handkräm är utformad för att reducera rynkor och linjer. Min mamma är så nöjd! Sedan hon fick handkrämen i julklapp har hennes händer fått en jämnare hudton och hennes naglar har stärkts. Hur luktar Clarins handkräm då? Jo, Clarins Super Restorative Hand Cream har en lätt fruktig doft. Den är subtil och tar inte över. Eftersom Clarins handkrämer alltid torkar in snabbt i huden, så märks heller inte doften på den här handkrämen så mycket.

Eftersom vi ändå pratar om Clarins, kan jag inte låta bli att skriva om deras magiska rengöringsprodukt Clarins One-Step Facial Cleanser! Denna ansiktsrengöring från Clarins har jag använt sedan flera år tillbaka och är så nöjd. Alltså, denna produkten är bäst för ditt ansikte! Varför jag älskar denna produkt är lätt att svara på. Clarins One-Step Facial Cleanser är helt enkelt en rengöringsprodukt för latmaskar, då det är en tvåfas-rengöring i ett steg, för oss kvinnor som har bråttom. Så om du inte älskar att spenderar tid på att rengöra huden och ta bort ditt smink på kvällen är detta produkten för dig! Clarins One-Step Facial Cleanser slår alltså två flugor i en smäll genom att både agera som rengöring och sminkborttagning. Produktens rengöring eliminerar alla orenheter som uppstår på huden under dagen, medan produktens sminkborttagnings-funktion tar bort din makeup – även din vattenfasta mascara! Innan jag testade Clarins rengöring, har jag haft flera olika produkter inom rengöring i mitt badrumsskåp och gått igenom flera steg innan jag kan gå och lägga mig, något som tog både tid och energi. Sedan jag började med Clarins rengöring har jag fått tillbaka min naturliga lyster i hyn, eftersom rengöringen även avgiftar huden. Det är rengöringens moringafrö som neutraliserar de föroreningar som huden utsätts för, vilket är perfekt för er tjejer i innerstan.


Innan jag använder rengöringen skakar jag flaskan ordentligt och sedan applicerar jag rengöringen med bomullstussar. Genom svepande och cirkulära rörelser kommer rengöringen in i huden. Clarins One-Step Facial Facial Cleanser är en rengöringsprodukt på 200 ml och den räcker länge. Det är en riktigt bra och mild rengöring för ansikte, hals och nacke då den varsamt tar bort smink och orenheter. Clarins rengöring passar dessutom alla hudtyper!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

studentresor
Blogg
Nu bär det av till Ayia Napa!

Kära vänner, nu äntligen bär det av till Ayia Napa. För ca. 3 månader sedan bokade jag och mina bästa tjejkompisar en studentresa till Ayia Napa och imorgon bär det av (som vi har längtat). Vi har länge pratat om studentresor och att vi i alla fall måste prova på …

köpa mögeltest
Blogg
Köp de bästa mögeltesterna – tester för mögel, dolt mögel och svartmögel hemma

Välkommen till min guide där jag hjälper dig att finna det bästa mögeltestet för hemma i ditt hus eller hemma i din lägenhet. Alla mögeltester som jag testat kan du enkelt använda hemma själv. Här kan du köpa mögeltest. Dessa mögeltester beställs enkelt online och kan användas hemma för att …

bulldog hudvård
Blogg
Bulldog – en recension om hudvård för män

Bulldog – en trendig hund eller ett en serie av hudvård för män? Ja, Bulldog kan vara bägge två, men jag vill skriva om det senare. Har ni upptäck Bulldog hudvård än? Bulldog hudvård – en serie med hudvårdsprodukter utvecklade för män baserade på naturliga ingredienser. Det är hudvård med …