Glöm inte att ta hand om din iPhone

mobil tangentbord
Blogg
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jag har haft många mobiler i mina år. Inte för att jag är gammal utan mer för att jag har “råkat” ta sönder väldigt många mobiler. Jag är också ganska klumpig och förlorat ett par mobiler på onödiga sätt. Jag har väldigt många gånger lagt skulden på kvaliteten av mobilen men det kanske jag inte borde ha gjort. Jag tror faktiskt att det mer är mitt fel än tillverkaren.

 

De senaste åren har jag behövt betala mina mobiler själv och jag har då börjar fundera lite kring det hela. Jag har inte råd längre att vara klumpig och jag måste se till att mina mobiler fungerar längre perioder än vad de förut gjort. Efter att jag tog mig i kragen och förstod situationen så har köpt ett mobilskal och en skärmskydd till min iPhone på Coolpriser.se. Mobilskalet ska vara som ett skydd för större delen av iPhonen för att den inte ska få repor, sprickor och trubbiga kantor. Mobilskalet är även ett bra skydd från smuts och liknande. iPhone skalet gör även mobilen lite mer personlig och man ger den en “egen” touch. Skärmskyddet i sin tur (vissa kallar det även pansarglas nu för tiden) levererar ett väldigt starkt skydd just för glaset fram på skärmen. Det blir heller inga repor vilket alltid mina tidigare mobiler brukar få väldigt snabbt.

 

iPhone tillbehör

Efter att ha köpt mina iPhone tillbehör så såg jag även att det fanns fler intressanta saker. Exempelvis fanns det iPhoneskal fast som liknande mer väskor eller fodral som jag tror skyddar ännu mer. Dessa iPhone väskor var också hopfällbara vilket skyddar även skärmen. När jag var inne på Coolpriser.se så såg jag även att det fanns möjlighet att designa sitt eget mobilskal vilket jag först insåg efter att jag beställt. Men när jag slitit ner på mitt nuvarande skal så tror jag att jag designar ett eget mobilskal till min iPhone. Det kommer ge min mobil ännu mer personlighet. Det är också ett tips till er andra!

 

Något annat jag också fick syn på som jag aldrig sett men som verkade väldigt fiffigt var ett mobiltangentbord. Det var trådlöst och använder bluetooth och skulle vara kompatibelt med iPhone. Det verkar väldigt användbart så ett tangentbord min iPhone bli kanske mitt nästa köp. Det var inte heller så dyrt som man skulle kunna tro. Jag tror det kostade runt 2-300 kr vilket jag tycker är väldigt billigt.

mobil tangentbord

Jag hoppas det har varit en god läsning och att ni har blivit motiverade och inspirerade av min historia. Tur att historien slutade gott i alla fall, haha! Det finns säkert fler där ute som har liknande bakgrund eller som är där, jag var för några år sen men jag hoppas verkligen att ni följer det jag gjort och investerar i mobiltillbehör för att skydda ens egendom. Mobilskal skulle jag säga är första prioritering men om man verkligen inte vill ha ett skal så föreslår jag ett skärmskydd. Det bästa med skärmskyddet är att det knappt syns!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blogg
Lyxiga sjalar av kashmir

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.Har du känt ren kashmir med händerna? Det är ett av de lyxigaste materialen med mjuka lätta fibrer som garanterat håller dig varm om kvällarna. PashminaWear är specialister på kashmir och har ett stort sortiment av högkvalitativa varor i kashmir och finaste …

Blogg
Säkerhetsanvisningar för bilbatterier

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.Är du i behov av att byta bilbatteri? Tänk på säkerheten och se till att du känner till alla risker. Hos batterionline.se kan du hitta alla typer av bilbatterier som passar just din bil. Samtliga batterier kommer från rekommenderade tillverkare och håller …

studentresor
Blogg
Nu bär det av till Ayia Napa!

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.Kära vänner, nu äntligen bär det av till Ayia Napa. För ca. 3 månader sedan bokade jag och mina bästa tjejkompisar en studentresa till Ayia Napa och imorgon bär det av (som vi har längtat). Vi har länge pratat om studentresor och …