Glöm inte att ta hand om din iPhone

mobil tangentbord
Blogg

Jag har haft många mobiler i mina år. Inte för att jag är gammal utan mer för att jag har “råkat” ta sönder väldigt många mobiler. Jag är också ganska klumpig och förlorat ett par mobiler på onödiga sätt. Jag har väldigt många gånger lagt skulden på kvaliteten av mobilen men det kanske jag inte borde ha gjort. Jag tror faktiskt att det mer är mitt fel än tillverkaren.

 

De senaste åren har jag behövt betala mina mobiler själv och jag har då börjar fundera lite kring det hela. Jag har inte råd längre att vara klumpig och jag måste se till att mina mobiler fungerar längre perioder än vad de förut gjort. Efter att jag tog mig i kragen och förstod situationen så har köpt ett mobilskal och en skärmskydd till min iPhone på Coolpriser.se. Mobilskalet ska vara som ett skydd för större delen av iPhonen för att den inte ska få repor, sprickor och trubbiga kantor. Mobilskalet är även ett bra skydd från smuts och liknande. iPhone skalet gör även mobilen lite mer personlig och man ger den en “egen” touch. Skärmskyddet i sin tur (vissa kallar det även pansarglas nu för tiden) levererar ett väldigt starkt skydd just för glaset fram på skärmen. Det blir heller inga repor vilket alltid mina tidigare mobiler brukar få väldigt snabbt.

 

iPhone tillbehör

Efter att ha köpt mina iPhone tillbehör så såg jag även att det fanns fler intressanta saker. Exempelvis fanns det iPhoneskal fast som liknande mer väskor eller fodral som jag tror skyddar ännu mer. Dessa iPhone väskor var också hopfällbara vilket skyddar även skärmen. När jag var inne på Coolpriser.se så såg jag även att det fanns möjlighet att designa sitt eget mobilskal vilket jag först insåg efter att jag beställt. Men när jag slitit ner på mitt nuvarande skal så tror jag att jag designar ett eget mobilskal till min iPhone. Det kommer ge min mobil ännu mer personlighet. Det är också ett tips till er andra!

 

Något annat jag också fick syn på som jag aldrig sett men som verkade väldigt fiffigt var ett mobiltangentbord. Det var trådlöst och använder bluetooth och skulle vara kompatibelt med iPhone. Det verkar väldigt användbart så ett tangentbord min iPhone bli kanske mitt nästa köp. Det var inte heller så dyrt som man skulle kunna tro. Jag tror det kostade runt 2-300 kr vilket jag tycker är väldigt billigt.

mobil tangentbord

Jag hoppas det har varit en god läsning och att ni har blivit motiverade och inspirerade av min historia. Tur att historien slutade gott i alla fall, haha! Det finns säkert fler där ute som har liknande bakgrund eller som är där, jag var för några år sen men jag hoppas verkligen att ni följer det jag gjort och investerar i mobiltillbehör för att skydda ens egendom. Mobilskal skulle jag säga är första prioritering men om man verkligen inte vill ha ett skal så föreslår jag ett skärmskydd. Det bästa med skärmskyddet är att det knappt syns!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Blogg
Kan du se ditt stjärntecken med teleskop?

För dig som älskar astronomi och inte kan få nog av de spännande fenomen som går att skåda på stjärnhimlen, tipsar jag om att köpa dig ett teleskop! Teleskop, som även kallas stjärnkikare, är ditt viktigaste verktyg för att blicka ut mot stjärnhimlen. Med teleskop kan du se planeter, stjärnor, …

Blogg
Musikinstrument för alla smaker

Det finns ett otal olika typer av musikinstrument, bland annat stränginstrument, tangentinstrument, och blåsinstrument. Bland stränginstrumenten ingår exempelvis de populära instrumenten gitarrer, elgitarrer, och ukulele. Inom kategorin tangentinstrument kan du hitta akustiska och digitala pianon. Bland blåsinstrumenten finns alla typer av bleckblåsinstrument och träblåsinstrument som ingår i en blåsorkester. Här …

Blogg
Lyxiga sjalar av kashmir

Har du känt ren kashmir med händerna? Det är ett av de lyxigaste materialen med mjuka lätta fibrer som garanterat håller dig varm om kvällarna. PashminaWear är specialister på kashmir och har ett stort sortiment av högkvalitativa varor i kashmir och finaste pashmina. Tack vare att PashminaWear själva har kontakt …