Glöm inte att ta hand om din iPhone

mobil tangentbord
Blogg

Jag har haft många mobiler i mina år. Inte för att jag är gammal utan mer för att jag har “råkat” ta sönder väldigt många mobiler. Jag är också ganska klumpig och förlorat ett par mobiler på onödiga sätt. Jag har väldigt många gånger lagt skulden på kvaliteten av mobilen men det kanske jag inte borde ha gjort. Jag tror faktiskt att det mer är mitt fel än tillverkaren.

 

De senaste åren har jag behövt betala mina mobiler själv och jag har då börjar fundera lite kring det hela. Jag har inte råd längre att vara klumpig och jag måste se till att mina mobiler fungerar längre perioder än vad de förut gjort. Efter att jag tog mig i kragen och förstod situationen så har köpt ett mobilskal och en skärmskydd till min iPhone på Coolpriser.se. Mobilskalet ska vara som ett skydd för större delen av iPhonen för att den inte ska få repor, sprickor och trubbiga kantor. Mobilskalet är även ett bra skydd från smuts och liknande. iPhone skalet gör även mobilen lite mer personlig och man ger den en “egen” touch. Skärmskyddet i sin tur (vissa kallar det även pansarglas nu för tiden) levererar ett väldigt starkt skydd just för glaset fram på skärmen. Det blir heller inga repor vilket alltid mina tidigare mobiler brukar få väldigt snabbt.

 

iPhone tillbehör

Efter att ha köpt mina iPhone tillbehör så såg jag även att det fanns fler intressanta saker. Exempelvis fanns det iPhoneskal fast som liknande mer väskor eller fodral som jag tror skyddar ännu mer. Dessa iPhone väskor var också hopfällbara vilket skyddar även skärmen. När jag var inne på Coolpriser.se så såg jag även att det fanns möjlighet att designa sitt eget mobilskal vilket jag först insåg efter att jag beställt. Men när jag slitit ner på mitt nuvarande skal så tror jag att jag designar ett eget mobilskal till min iPhone. Det kommer ge min mobil ännu mer personlighet. Det är också ett tips till er andra!

 

Något annat jag också fick syn på som jag aldrig sett men som verkade väldigt fiffigt var ett mobiltangentbord. Det var trådlöst och använder bluetooth och skulle vara kompatibelt med iPhone. Det verkar väldigt användbart så ett tangentbord min iPhone bli kanske mitt nästa köp. Det var inte heller så dyrt som man skulle kunna tro. Jag tror det kostade runt 2-300 kr vilket jag tycker är väldigt billigt.

mobil tangentbord

Jag hoppas det har varit en god läsning och att ni har blivit motiverade och inspirerade av min historia. Tur att historien slutade gott i alla fall, haha! Det finns säkert fler där ute som har liknande bakgrund eller som är där, jag var för några år sen men jag hoppas verkligen att ni följer det jag gjort och investerar i mobiltillbehör för att skydda ens egendom. Mobilskal skulle jag säga är första prioritering men om man verkligen inte vill ha ett skal så föreslår jag ett skärmskydd. Det bästa med skärmskyddet är att det knappt syns!

Radon i källare, en källare utan inredning där väggarna är kala
Blogg
Har du radon i hemmet? Detta bör du göra

Radon i hemmet är mer utbrett än många tror. Men vad är egentligen faran med radon? Radon är en radioaktiv gas som finns naturligt i marken, och som finns i små mängder i de flesta bostäder. Det är en vanlig orsak till strålskador och kan orsaka cancer om man utsätts …

Blogg
Använd LPG Gasol för offentlig sektor

För offentlig sektor finns ett flertal energikällor att välja bland. LPG gasol är ett av de mest effektiva och rent brinnande energikällorna. Inom offentliga och kommunala underhållsuppdrag behövs en stabil energiförsörjning.  Med gasol får du ren förbränning, med stabil inomhustemperatur och jämn förbrukning. Med gasol får du ett renare och …

Blogg
Hitta rätt bland doftnoterna

Det kan vara svårt att hitta rätt parfym, och även om du går runt och doftar på massor av parfymer i butiker kan du fortfarande ha svårt att hitta rätt parfym för just dig. Dessutom kan du lätt bli trött i näsan. Hur gör du då för att hitta rätt …