Golvlampor ger elegant design i din inredning

Golvlampor
Blogg

Golvlampor är en perfekt dekoration till ditt hem och arbetsplats. Det finns både små som stora golvlampor och vad man önskar sig är upp till en själv. Det behöver inte heller vara ljus man är ute efter, det kan också användas bara som dekoration. Det finns folk som går upp mycket i bara designen på golvlampor och inte alls ljuset. Sen finns det också de som letar efter ett behagligt ljus med rätt nyans och inte bryr sig lika mycket om designen. Det är ju inte alltid att det är glödlampan som bestämmer ljusets nyans eller färg, det kan också vara lampan, beroende på vilken typ av lampa.

Enkelheten

Nu i senare dagar har modet gått mer åt ”enkelhet” eller Simplicity och många lamptillverkare skapar väldigt enkla och eleganta lampor. Moderna golvlampor hos Andlight har ett väldigt stilfullt och modernt sortiment på golvlampor som påminner om det jag försöker berätta. Själva lampan säger inte så mycket i sig själv men på grund av den eleganta och enkla designen så kan lampan placeras i t.ex. ett vardagsrum vid sidan av en soffa och få en stor effekt. Även fast lampan är väldigt enkel så behöver man ge den utrymme och fokus, men heller inte för mycket. Att placera en golvlampa kan vara väldigt svårt.

Det som också kan vara svårt att samarbetet mellan två eller flera lampor i ett rum. Om endast en lampa är tänd så ser det oftast bra ut men om man har fler än en lampa tänd på samma gång så kan det helt plötsligt se förfärligt ut. Det beror oftast på att ljuset i de olika lamporna har olika värme/nyans men det kan också bero på placeringen av lamporna. Om man har två lampor väldigt nära varandra med samma styrka men med olika värme se kan det kännas som ett ”krig” mellan lamporna, man måste alltså bestämma vilken lampa man vill ska lysa på varje plats. Det jag menar är att man inte vill att olika lampor ska ”bråka” om samma plats. Välj vilken lampa som ska lysa upp varje plats i rummet och sedan placera lamporna utefter det. Därefter reglera styrka (om dimbara glödlampor) och värme/nyans för att detaljer.

Köp en golvlampa

Det finns många fantastiska lampor golvlampor på marknaden. För att hitta den rätta så är ett tips att gå direkt till en butik och testa och se. Om man är noga med ljuset så kan det vara väldigt svårt att se via webben. När man sedan har bestämts sig så är ett tips att köra en Google sökning för att hitta bästa pris och andra faktorer som kan spela roll.

Som jag nämnde tidigare så har Andlight altid snygga och moderna lampor bra priser på ett stort modernt sortiment. De har också många bra erbjudanden igång just nu.  Jag gillar speciellt golvlamporna från Flos, Bestlite och Tom Dixon. Om man inte är sugen på golvlampor så finns det även många andra lamptyper som kan passa in mycket väl.

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

studentresor
Blogg
Nu bär det av till Ayia Napa!

Kära vänner, nu äntligen bär det av till Ayia Napa. För ca. 3 månader sedan bokade jag och mina bästa tjejkompisar en studentresa till Ayia Napa och imorgon bär det av (som vi har längtat). Vi har länge pratat om studentresor och att vi i alla fall måste prova på …

köpa mögeltest
Blogg
Köp de bästa mögeltesterna – tester för mögel, dolt mögel och svartmögel hemma

Välkommen till min guide där jag hjälper dig att finna det bästa mögeltestet för hemma i ditt hus eller hemma i din lägenhet. Alla mögeltester som jag testat kan du enkelt använda hemma själv. Här kan du köpa mögeltest. Dessa mögeltester beställs enkelt online och kan användas hemma för att …

bulldog hudvård
Blogg
Bulldog – en recension om hudvård för män

Bulldog – en trendig hund eller ett en serie av hudvård för män? Ja, Bulldog kan vara bägge två, men jag vill skriva om det senare. Har ni upptäck Bulldog hudvård än? Bulldog hudvård – en serie med hudvårdsprodukter utvecklade för män baserade på naturliga ingredienser. Det är hudvård med …