Nu bär det av till Ayia Napa!

studentresor
Blogg

Kära vänner, nu äntligen bär det av till Ayia Napa. För ca. 3 månader sedan bokade jag och mina bästa tjejkompisar en studentresa till Ayia Napa och imorgon bär det av (som vi har längtat). Vi har länge pratat om studentresor och att vi i alla fall måste prova på det en gång innan det blir för sent. Jag har länge velat åka till Ayia Napa och nu när chansen kom var vi alla eniga i valet. Valet stod mellan Magaluf, Sunny Beach och Ayia Napa. Vi hittade ganska billiga resor via resebyrån Uptours som specifikt har fokus på studentresor och ungdomsresor. Ingen av oss tjejer har varit på Cypern innan men vi har hört att det ska vara ett fantastiskt semesterställe. Bland annat finns det många vattenaktiviteter, som t.ex. snorkling och vattensport. Jag har också hört att stränderna ska vara otroligt fina med kristallklart vatten.

Något jag ser fram emot är att få åka på en resa där vi nästan bara är ungdomar. Jag har bara varit på solsemester och andra resor med familjen (vilket självklart också är mysigt). Tycker man däremot om att festa så är studentresor och ungdomsresor ett måste, åtminstone när man fortfarande är studerande.

 

Det du inte får missa – tips

Det finns mycket att uppleva när man är på studentresa, och för att inte missa något så har jag gjort en lista till mig och tjejerna med aktiviteter som vi måste gå på. Det värsta vore ju att komma hem och ångra saker man inte fick uppleva. Vår partyresa varar bara i en vecka och det finns otroligt mycket vi vill hinna med. Om ni har fler aktiviteter som ni menar är värda att uppleva, får ni väldigt gärna skriva en kommentar och berätta. Då ingen av oss har varit på studentresa tidigare kan det vara svårt att planlägga allt.

 

Aktivitetslista:

  • Gå på skumfest
  • Dagsfester med poolparty
  • Ut med partybåt
  • Gå på nattklubb som har UV-fester
  • Kolla in stränderna (både gällande avslappning med sol och bad men även beachparty)
  • Vattenaktiviteter (t.ex. snorkling och jetski)
  • Delta i olika pubrundor
  • Prova olika restauranger och kanske delta i spansk afton

 

 

Semesterparadiset!

Hotellet vi har bokat är jättefint! Det är verkligen ett semesterparadis vi ska till. Några bekanta tyckte att vi borde åka till Sunny Beach och Magaluf då dessa två var mest omtalade. Dock tror vi att Ayia Napa har blivit minst lika populärt. Det märks också att det är fler som åker på partyresor och studentresor nu förtiden. De flesta av mina klasskamrater har varit på studentresa i Magaluf och Sunny Beach. Jag tycker det är härligt att det är många ungdomar som möts och festar. För det mesta så möter man många skandinaver då det tydligen är ett populärt koncept här hemma. Jag hoppas att jag kommer att möta några intressanta och spännande människor som jag fortsatt kan ha kontakt med efter resan. Vad är era planer i sommar? Har ni bokat en studentresa och vilken destination har ni i så fall valt? Jag återvänder gärna med ytterligare ett blogginlägg när vi är hemma igen, så att jag kan berätta om min resa och mina upplevelser. Vi ses!

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

köpa mögeltest
Blogg
Köp de bästa mögeltesterna – tester för mögel, dolt mögel och svartmögel hemma

Välkommen till min guide där jag hjälper dig att finna det bästa mögeltestet för hemma i ditt hus eller hemma i din lägenhet. Alla mögeltester som jag testat kan du enkelt använda hemma själv. Här kan du köpa mögeltest. Dessa mögeltester beställs enkelt online och kan användas hemma för att …

bulldog hudvård
Blogg
Bulldog – en recension om hudvård för män

Bulldog – en trendig hund eller ett en serie av hudvård för män? Ja, Bulldog kan vara bägge två, men jag vill skriva om det senare. Har ni upptäck Bulldog hudvård än? Bulldog hudvård – en serie med hudvårdsprodukter utvecklade för män baserade på naturliga ingredienser. Det är hudvård med …

Clarins
Blogg
Bra hudvård från Clarins – Min recension om Clarins handkräm och rengöring

Torra händer? Fnasiga händer? Röda händer? Vinterns kalla luft bidrar till flera dåliga effekter på våra känsliga händer. Oavsett din hudtyp, så är det ofta den känsliga huden på händerna som tar stryk under årets kalla månader. Den bästa kuren för att bygga upp huden startar inifrån med rätt kost …